Sunday, 7 April 2013

Blog Untuk Kumpul Info


Assalamualaikum...

Tiba tiba berubah fikiran untuk jadikan blog kedua ni sebuah blog yang lebih berinformasi. Saya nak jadikan blog ni sebagai medan tempat saya kumpulkan segala apa tentang isu isu terkini atau fakta tapi bukan auta.

Mungkin juga ada nya something yang menarik pada pandangan mata kasar saya maka saya tempek kan nya di sini. Jika saya terambil suntingan daripada sesiapa maka saya akan credit kan sumber tersebut pada tuannya yang sebenar.

Asalnya, blog ni sya khas kan untuk update entry anak anak. Tapi bila difikirkan balik, better satu kan nya dalam Kisah Kami dan another blog bacaan menambahkan ilmu pengatahuan samada dah sedia tahu ataupun masih tak tahu.

Secara tak langsung mana mana reader(s) yang sudi singgah menapak kat sini boleh baca info yang tak de kena mengena dengan kisah kehidupan saya sekeluarga.

Sekian saja untuk makluman semua.





2 comments:

  1. ouh bagus2 nak buat template baru?

    ReplyDelete
  2. nak sangat...mimi boleh tolong buatkan tak...hehe

    ReplyDelete